Nima Clinic tilbyder kosmetisk tandblegning, som er et alternativ til den traditionelle tandblegning. Smil Zero tandblegnings gel indholder et aktivt blegemiddel helt uden peroxider, der virker ved aktivering med koldt LED-lys.

Gelens fotoaktiverede aktivstof reagerer med misfarvningerne i tandemaljen, og efter blot 45 afslappende minutter vil du opleve, at din tænder er blevet 2-9 farvetoner lysere. Gelen påvirker ikke dit tandkød eller din tandemalje. Kosmetisk tandblegning bleger dine tænder på en mild, behagelig og effektiv måde, helt uden smerter eller bivirkninger

Nima Clinic samarbejder med personlig træner, kostvejleder og motivations- og foredragsholder Marina Bayat. Fysisk træning og den rette kost, er afgørende for vægttab og sund livsstil. Marina tager udgangspunkt i din nuværende form, og hjælper dig med at gøre træning til en fast del af dit liv. Kostvejledningen bygger på sund fornuft og balance i dit liv – IKKE på en ny slankekur! Marina ved desuden en masse om hvordan de biokemiske processer i kroppen påvirker os, og hvordan de nogle gange spænder ben for os i vores vej hen imod en sundere krop.

Ved hjælp af det unikke hudanalysesystem, kan man nu endnu bedre end før lave individuelle behandlingsplaner til lige netop din hud. 

Din hud fotograferes og analyseres via computer, og du får et helhedsbillede af din huds egentlige tilstand, både på og under overfladen.