Exuviance hudplejesystem er udviklet specielt med det formål at opfylde behovene hos personer,

som ikke har brug for at gå til hudlæge, men som alligevel gerne vil udnytte fordelene ved medicinsk udviklet hudpleje.

Exuviance henvender sig til både kvinder og mænd - og er et af de mest veldokumenterede produkter på markedet

 

 

 

Det, som adskiller Exuviance fra andre produkter er, at det arbejder dybere i hudens lag og stimulerer hudens cellefornyelse. En teknologi, som tidligere kun var tilgængelig via læge, har vi nu direkte adgang til. Den nye linje af avancerede hudplejeprodukter er blevet formuleret specielt for at tilfredsstille behovene hos dem, som ikke har behov for pleje hos en dermatolog/hudlæge, men som ønsker at udnytte fordelene ved et effektivt dermatologisk udviklet hudplejesystem.

Exuviance Skin Care System er specielt formuleret med henblik på at accelerere hudens naturlige exfolieringsproces. Ved at forstærke exfolieringen og stimulere cellefornyelsen bliver de døde hudceller, som tilstopper porerne og giver huden et trist, tørt og skallet udseende erstattet af nye celler med en sundere udstråling. Resultatet er en hud med et smukkere, yngre og sundere udseende og et styrket immunforsvar. 

 Exuviance er suveræn til følgende tilstande:

 • Tør hud
 • Hud, som skaller/flager 
 • Hud, som føles fedtet og er tør
 • Linjer og rynker
 • Psoriasis
 • Skadet hud
 • Akne
 • Eksem
 • Følsom og stresset hud
 • Rosacea
 • Ujævn pigmentering

Exuviance er professionel hudpleje til den moderne kvinde og mand, som stiller høje krav til resultatet, men som samtidig forlanger, at det ikke er for dyrt og besværligt

 

Behandlinger

 

Exuviance Basic

Hurtig opfriskning med genfugtning, som giver en fin glans.

En afslappende behandling uden AHA-peeling, som passer til alle hudtyper. Kosmetologen skræddersyr behandlingen efter dine behov for rengøring, genfugtning og stimulering.

 

Følgende indgår: Rengøring, ansigts- og halsmassage, maske, dagcreme, plejende foundation.

Tid: Ca. 45 min

Pris: 345,-

 

Exuviance Classic

Rengørende og stimulerende behandling, som genfugter og beskytter huden.

En rengørende og cellefornyende behandling med AHA-peeling. I denne behandling arbejder vi med at eksfoliere huden, tilføre fugt og næring til huden, forebygge forekomsten af fine linjer og uregelmæssig pigmentering samt reducere forekomsten af urenheder. Behandlingen afsluttes med en afslappende massage, som stimulerer cirkulationen i huden.

Følgende indgår: Rengøring, AHA-peeling, porerensning, ansigts- og halsmassage, maske, serum, dagcreme, plejende foundation.

Tid: Ca. 60 min

Pris: 425,-

 

Exuviance De Luxe

Luksuriøs, afslappende og cellefornyende behandling med antiaging-effekt. Intensivt genfugtende. Giver spændt og træt ansigtsmuskulatur en fornyet start.

En luksuriøs og afslappende behandling med AHA-peeling samt stimulerende massage af ansigt, hals, brystparti og skuldre. I denne behandling arbejder vi med at eksfoliere huden, tilføre fugt og næring til huden, forebygge forekomsten af fine linjer og uregelmæssig pigmentering samt reducere forekomsten af urenheder. Behandlingen omfatter også den luksuriøse "guldmaske", som intensivt genfugter, regenererer og beskytter mod frie radikaler. 

Følgende indgår: Rengøring, AHA-peeling, porerensning, massage af ansigt, hals, brystparti og skuldre, specialmasken "guldmaske",dagcreme, plejende foundation.

Tid: Ca 80 min

Pris: 525,-

 

Dybderensende behandling - acne samt uren og/eller fedtet hud

Anvendes ved acne samt uren og/eller fedtet hud Minimerer urenheder og overskydende talg og giver en klarere hud.

En dybderensende og dybdevirkende behandling, som inkluderer en grundig porerensning, idet kosmetologen aktiverer huden med såkaldte boosters, der forstærker effekten af AHA-peelingen. Behandlingen reducerer forekomsten af talg og urenheder, og der arbejdes med rødt arvæv og pigmenteringer.

Følgende indgår: Rengøring, booster, AHA-peeling, porerensning, eksfolerende maske, nærende maske, serum, dagcreme, plejende foundation.

Tid: Ca. 60 min

Pris: 425,-

 

AHA-kur, alle hudtyper - intensivt fornyende

En kurbehandling giver hurtige og langtidsvirkende resultater. Det mest optimale resultat fås ved at kombinere med hudplejeprodukter fra Exuviance.

6-10 behandlinger med 1-2 ugers mellemrum anbefales for at opnå tydelige resultater. Kuren anbefales til alle hudtyper. Ved betaling af 5 behandlinger på en gang får du en 6. behandling uden beregning!

Følgende indgår: Rengøring, AHA-peeling, serum, dagcreme, plejende foundation

Tid: Ca. 25 min

Pris: 295,- pr. gang.

 

AHA-kur, antiaging - intensivt fornyende 

Den komplette antiaging-kur, som går ind og arbejder med solskadet, mat og livløs hud, fine linjer og rynker, pigmentforandringer, ujævnheder og forstørrede porer.

6-10 behandlinger med 1-2 ugers mellemrum anbefales for at opnå tydelige resultater. Kuren er en tilpasset antiaging-behandling. Ved betaling af 5 behandlinger på en gang får du en 6. behandling uden beregning!

Følgende indgår: Rengøring, booster, AHA-peeling, specialmasken "guldmaske", øjenmaske, dagcreme, plejende foundation.

Tid: Ca. 35 min

Pris: 365,- pr. gang.

 

Korrigering af bryn

pris 99,-