Nima Clinic – Hos os er DU i centrum!

Vi er en lille hyggelig klinik i lækre lyse lokaler kun få meter fra rådhuspladsen.

Vi gør vores yderste for at skabe er en totaloplevelse for dig indenfor hudpleje, kropspleje, velvære og vejledning. Vi tilbyder et stort udvalg af behandlingstyper, fra de traditionelle ansigtsbehandlinger til de lidt mere avancerede behandlinger som f.eks. hårreduktion, fedtfrysning og tatoveringsfjerning

Vores behandlinger spænder vidt, og med udgangspunkt i dine ønsker, om det er wellness eller deciderede hudproblemer, hjælper vi selvfølgelig altid dig med at finde den behandling der passer bedst til præcis dit behov.

Det er vigtigt for os, at vore kunder føler sig veltilpas og får det optimale ud af hver behandling, hvorfor vi også koncentrere os om hver enkelt, fra de træder ind i klinikken, til de forlader os igen. Et besøg hos os skulle gerne give dig et pusterum fra hverdagens stress og efterlade dig med en følelse af fornyet energi.

Hudens udseende er tæt beslægtet med dens sundhed. Moderne livsstile med slankekure, stress, forurening, travle skemaer og hyppig soldyrkning er skyld i, at huden i dag degenereres og hudfarven forstyrres

Vi tilbyder sunde løsninger til alle hudtyper, baseret på brug af professionelle behandlinger og effektive hjemmeprodukter fra Exuviance, hvilket er vores garanti for et godt resultat!

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen